Bordsstativ - Handstativ Tripod ministativ Förstora

Bordsstativ - Handstativ Tripod ministativ

AK

10090

Ny

Bordsstativ - Handstativ Tripod ministativ.

Mer information

99 kr

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-3 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 9 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att ge 9 poäng som kan omvandlas till en rabattkod värd 2 kr.

Handla för 900 kr till och få fri frakt!

Ett trevligt litet stativ med dubbla funktioner.
Dels så kan det användas som ett handstativ för att göra filmningen bekvämare och få stabilare filmer dels så kan benen fällas ut så att det blir till ett smidigt litet bordsstativ.
På stativet sitter en 1/4" standard kameraskruv som passar de flesta kameror. Köp till en adapter för 1/4" skruv till GoPro-fäste så fungerar det utmärkt till din GoPro-kamera också. Vinkeln på fästet för kameran kan justeras genom att trycka in låsknappen och vinkla huvudet till önskad inställning.
Stativet är försett med möjlighet för handledsrem för extra säkerhet.


I förpackningen ingår:

. Ministativ / handstativ / Bordsstativ / Tripod.
. Max belastning ca 0,5kg

OBS handledsrem ingår ej.

Vikt:103g
Storlek: 16x7x3cm
Färg: Svart
Material: Plast, Aluminium

Passar till: GoPro Fusion, GoPro Hero7 Black, GoPro Hero7 Silver, GoPro Hero7 White, GoPro Hero6 Black, GoPro Hero5, GoPro Hero, GoPro Hero5 Session, GoPro Hero4, GoPro Hero4 Session, GoPro Hero Session, GoPro Hero3, GoPro Hero2, Märkesoberoende, Fujifilm, Nikon, Sony, Xiaomi Yi, Garmin, Canon

Stativ

Följ oss på Facebook

Kundomdöme

GodkännActionKing.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Ta del av och godkänn cookies, köpvillkor och integritetspolicy för att fortsätta.