DJI Air 2S

DJI Air 2S

Det finns 136 produkter.
DJI Air 2s tillbehör och reservdelar.

DJI Air 2S är den rikligt uppdaterade efterföljaren till DJI Mavic Air 2.
DJI Air 2S är den första drönaren i sin storlek som tar 20-megapixel stillbilder eller video i 5,4 K med en ny en-tums sensor som tidigare bara var tillgänglig på större, mindre smidiga drönare. DJI fortsätter att göra det enkelt att ska...
DJI Air 2s tillbehör och reservdelar.

DJI Air 2S är den rikligt uppdaterade efterföljaren till DJI Mavic Air 2.
DJI Air 2S är den första drönaren i sin storlek som tar 20-megapixel stillbilder eller video i 5,4 K med en ny en-tums sensor som tidigare bara var tillgänglig på större, mindre smidiga drönare. DJI fortsätter att göra det enkelt att skapa fantasifullt innehåll med den nya MasterShots-funktionen. Denna avancerade funktion använder automatisk flygplanering för att ställa in drönarens kurs när du spelar in video. Efter avslutad flygning slår DJI Air 2S automatiskt samman bilderna under ett tema för att skapa en iögonfallande video.

DJI Air 2S ger dig upp till 31 minuters flygtid och fyrvägs riktade hindersensorer låter dig fokusera på bild/video medan drönarens säkerhetssystem varnar när hinder närmar sig. APAS 4.0 är det mest avancerade autopilotsystemet hittills från DJI och när det slås på manövreras det självständigt runt föremål.  DJIs tredje iteration av OcuSync, O3, ger den mest pålitliga överföringstekniken på drönarmarknaden så att du vet att anslutningen är stabil och med hög kvalitet. Det uppgraderade FocusTrack-läget innehåller en serie programmerade lägen som Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 och Point of Interest 3.0 som enkelt efterliknar fokus, kontroll och rörelse hos en professionell videooperatör.

Här hos ActionKing.se hittar du tillbehör för en roligare och säkrare flygning med din DJI-drönare.
Om du råkat krascha har vi reservdelar till DJI Air 2S som får upp din drönare i luften igen.
Landningsställ, väska, propeller eller tuffa och skyddande dekaler?
Det som går att beställa hos oss finns på lager för omgående leverans med 1-2 dagars leveranstid inom Sverige.
Hitta det senaste i tillbehörsväg till DJI Air 2S Visa mindre
Visa mer
Visar 1 - 60 av 136 produkter

DJI Air 2S