Om ActionKing.se

ActionKing.se ägs och drivs från Kalmar.

ActionKing.se är din totalleverantör av tillbehör till actionkamera och drönare.
Oavsett om du letar efter en flytande selfiepinne, kamerafäste för skateboarden, undervattenshus till din GoPro eller hållbar förvaring till din actionkamera så är vi din självklara butik. Vi säljer dessutom smarta tillbehör och reservdelar till DJI Drönare som DJI Mavic 2 Pro / Zoom, DJI Mavic Air, DJI Spark och DJI Phantom som gör att du kan flyga längre, snyggare och säkrare. Alla produkter säljs och skickas från vårt lager i Kalmar, snabbt, tryggt och med kvalitet.

Genom att kapa kostnaderna för mellanhänder har vi möjlighet att hålla väldigt låga priser på tillbehör till actionkameror och drönare utan att tumma på servicen till dig som kund.

Vårt mål är att du som letar efter tillbehör till din actionkamera eller drönare lätt ska hitta de tillbehör du söker och få en snabb och smidig leverans. Vi är specialiserade på tillbehör till GoPro och DJI men säljer även till märken som Sony, Garmin, Polaroid, TomTom, SJCAM, Rollei, Xiaomi Yi, Canon, Nikon med flera. Både standardtillbehör som förvaring, fäste, skydd, minne, batteri, laddare men också udda tillbehör som fästen för skateboard, surfbräda, cyklop, gevär och metspön. Letar du efter mer avancerade tillbehör för filminspelning har vi även specialtillbehör som magnetfäste, 360 VR rigg, stabilisering och speciallösningar för filmning från drönare.

Vi är helt enkelt ett heltäckande och prisvärt val för dina tillbehör till actionkamera och drönare.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med dina frågor om tillbehör till actionkameror och drönare, det är vi kungar på!

/ActionKing.se

 


Kontaktuppgifter:

iFoM AB / ActionKing.se
Fiskaregatan 12
392 32 Kalmar

E-post: info@actionking.se

Org.nr. 556680-7995

Är vi online på chatten är du välkommen att ställa frågor till oss där om det är nått du undrar om våra produkter eller oss.
Det ska vara tryggt och smidigt att handla tycker vi!

Vi levererar inom Sverige och till Danmark, Finland och Norge.

® ActionKing är ett registrerat varumärke.


Kategorier