För företagskunder

Företag, kommun och landsting är välkomna att handla hos oss på ActionKing.se

Vi erbjuder följande till företagskunder.

Företagspaket direkt till dörren med Postnord Parcel
Faktura via Payson
E-faktura med PEPPOL-ID via Payson
Volymrabatter
Specialbeställningar


Företagspaket:
Som företag har du möjlighet att välja Postnord Parcel som leveranssätt i kassan.
Då får du ditt paket levererat oftast redan vardagen efter beställningen (om order läggs innan kl. 14.00) och utkört direkt till företaget. Det går självklart att välja annat leveranssätt än Parcel även som företag. Då levereras försändelsen antingen direkt i brevlåda eller hämtas på utlämningsställe beroende på paketets storlek och värde.


Faktura:
Handlar du som företag/kommun/stat kan du enkelt välja faktura i kassan när du väljer Payson som betalsätt. Det går givetvis utmärkt att välja andra betalsätt också, både via Payson och våra andra betallösningar, Paypal och Swish. Väljer du Payson som betalsätt så kan du som beställare ange ett order/referensnummer i själva formuläret du fyller i Payson-checkouten. Detta order/referensnummer hamnar sedan på fakturan till er från Payson. Här hittar du steg för steg-instruktioner hur du handlar mot faktura hos oss via Payson.se

Tänk på att leveransen alltid går till den adressen och mottagare som Payson godkänner för fakturering. Har du frågor kring fakturering är du välkommen att kontakta oss.


E-Faktura PEPPOL-ID:
Som stat, landsting, kommun har du möjlighet att beställa från oss och få e-faktura via Payson. I kassan väljer du Payson som betalsätt och anger sedan ert PEPPOL-ID när du anger uppgifterna hos Payson. Stat, landsting, kommun har alltid 30 dagar kredittid via Payson.
Om du behöver använda order/referensnummer anger du detta i samband med att du anger uppgifterna i Payson-checkouten. Det finns ett speciellt "referens" fält.
Här hittar du steg för steg-instruktioner hur du handlar mot faktura/PEPPOL-ID hos oss via Payson.se


Volymrabatter:

Har ditt företag behov av en större volym produkter eller återkommande köp på större mängder varor finns möjlighet till volymrabatter enligt överenskommelse.
Kontakta oss för att diskutera möjligheterna till volymrabatter.


Specialbeställningar:
Vi är väldigt duktiga inom området för tillbehör till kamera, drönare och ficklampor. Våra inköpare är experter på att hitta rätt produkter till bra priser. Är ditt företag i behov av någon produkt relaterat till våra produktområden, men som vi normalt inte lagerhåller är du välkommen att kontakta oss för hjälp.

Kategorier