Reducerat pris! Ny Colmi C81 Smartwatch, AMOLED, IP68 Smartklocka - Svart Förstora

Colmi C81 Smartwatch, AMOLED, IP68 Smartklocka - Svart

Colmi

11935

Ny

En smartklocka med många fina funktioner och lättläst, Always on, AMOLED-skärm.

Mer information

589 kr

679 kr

-90 kr

Finns i lager för omgående leverans!

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Leverans från eget lager i Sverige

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

Colmi C81 smarta klocka har en snygg och hållbar design, tillverkad med högkvalitativa material.
En Perfekt kombination av stil och hållbarhet.


Mängder med funktion i smart design.
Med Colmi C81 får du tillgång till viktiga funktioner. Smartklockan ger HD-kvalitet med sin AMOLED-skärm och möjliggör bekväma samtal. Den fungerar med AI-röstassistent, vilket gör att du snabbt och enkelt kan komma åt olika klockfunktioner. Den erbjuder över 100 sportlägen för att förbättra din träningseffektivitet. Dessutom övervakar den din puls och sömn och kan hålla i upp till 7 dagar på en enda laddning.


Imponerande skärm.
2,0-tums Ultra AMOLED-skärm med 410*502 upplösning och en skärmkontrast på 10000 gör den mycket lättläst jämfört med andra andra klockor i prisklassen. C81:s display är inte bara större, utan också tydligare, vilket säkerställer att varje detalj är skarp och lätt att läsa. Med en alltid-på-display (AOD) kan du snabbt och enkelt kontrollera tiden genom att bara kasta en blick på klockan

Senaste tekniken.
Utrustad med det branschledande Realtek 5:e chippet RTL8763EWE-VP, kan Colmi C81 minska strömförbrukningen med 22 % och öka prestandan med 25 %. Dessutom har C81 den senaste tekniken för blodsyresensor, som använder rött ljus för mer exakta mätningar. Detta säkerställer en smidig, effektiv och pålitlig smartwatch-upplevelse som inte liknar någon annan.


Smidig samtalshantering.
Du behöver inte längre sträcka dig efter din smartphone för att hantera inkommande samtal. Med Colmi C81 kopplad via blåtand till din telefon, kan du svara och ringa samtal och komma åt samtalsloggar. Smartklockan ger telefonsamtal i HD-kvalitet för extra bekvämlighet. Nu kan du prata med dina nära och kära under träningspass eller på väg till jobbet utan att använda din telefon.


Stöd för röstkommando,

Behöver du ringa någon snabbt? Colmi C81 löser det!
Enheten fungerar med en AI-röstassistent, vilket gör det så enkelt som att ge ett röstkommando för att komma åt din önskade klockfunktion.


Anpassa den till dig.
Anpassa din COLMI C81 genom att välja en urtavla från APP:s urtavlamarknad, du kan ladda upp egna bider som urtavla och välja bland flera menydesigner.


Perfekt för träning.
Klockan stödjer mer än 100 sportlägen
Vill du planera dina träningspass mer effektivt? Colmi C81 kan hjälpa dig med det! Smartklockan använder intelligenta algoritmer för att övervaka din puls, förbrända kalorier och träningslängd, vilket gör dina träningspass effektivare och hjälper dig att uppnå önskade resultat snabbare. Den erbjuder sportlägen som löpning, klättring, hoppa, basket, promenader, badminton, cykling och fotboll. För att komma åt ytterligare lägen, ladda ner FitCloudPro-appen.


Håll koll på hälsan.
Smartklockan är utrustad med en optisk sensor som automatiskt genererar pulsdata var 30:e minut. Det kommer också att varna dig om eventuella alarmerande symptom så att du kan reagera snabbt. Den mäter SpO2, vilket gör att du kan kontrollera syrenivån i blodet när som helst. Dessutom övervakar den din sömn och registrerar sömnfaser för att hjälpa dig att förbättra dina sömnvanor.


Lång batteritid.
Med upp till 7 dagars batteritid på en enda laddning säkerställer COLMI C81 att du aldrig blir överraskad. Håll kontakten, spåra din kondition och njut av dina favoritfunktioner utan krångel med konstant laddning.


Hållbar.
Smartklockan är designad för dagligt bruk. Den är vatten- och svettbeständig med en IP68-klassificering, vilket gör den lämplig för träning och även regniga förhållanden. Konstruktionen i aluminiumlegering säkerställer hållbarhet och det härdade glaset motverkar sprickor i skärmen. Silikonremmen är bekväm att bära och skonsam mot huden.


Ytterligare funktioner.

Colmi C81 kan fungera som din dagliga assistent. Det kommer att hålla dig informerad om nya aviseringar så att du inte missar viktig information. Dessutom ger den väderprognoser, fjärrkontroll av kameran och hantering av musikuppspelning. Den påminner dig också om att hålla dig hydrerad och ändra ställning om du har suttit för länge. 250mAh litiumpolymerbatteri säkerställer långvarig klockprestanda. På en enda laddning kan den hålla i upp till 7 dagar med daglig användning och cirka 30 dagar i standby-läge. Du kan ladda den på cirka 2 timmar med den medföljande kabeln.


Språkstöd.
I klockan.
Engelska, tyska, ryska, spanska, portugisiska, franska, japanska, arabiska, holländska, italienska, tjeckiska, indonesiska, polska, thailändska, vietnamesiska, slovakiska, turkiska, Kinesiska (förenklat).
i appen.
Engelska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), tyska, franska, arabiska, tjeckiska, grekiska, spanska, japanska, persiska, italienska, koreanska, polska, portugisiska, ryska, finska, svenska, thailändska, ungerska, slovakiska, kroatiska, albanska, turkiska, ukrainska.

En riktigt fin klocka med vettiga funktioner, bra kvalitet och till rätt pris.


Funktioner och specifikationer:
. CPU: RTL8763W
. Flash: RAM 578KB ROM 128Mb
. Bluetooth: 5.0
. Skärm: AMOLED 2,0 tum
. Upplösning: 410*502 pixlar
. Batteri: 250mAh
. Vattentät nivå: IP68
. APP: "FitCloudPro"
. Standbytid upp till 30 dagar
. Användningstid upp till 5-7 dagar
. Magnetisk laddning

Lämplig för mobiltelefoner med Android 4.4 eller högre, eller iOS 8.0 eller högre.


I förpackningen ingår:
. Colmi C81 Smartwatch, AMOLED, IP68 Smartklocka - Svart
. Handledsband Silikon
. Laddkabel (USB-Magnet)
. Skärmskydd
. Instruktionshäfte på engelska.


Vikt: 57g
Längd handledsband max 26,58cm, bredd ca 2.2cm
Storlek klocka: 4.7 x 4 x 1.1cm
Färg: Svart
Material: Stål, Silikon,Plast, Elektronik

Passar till:Märkesoberoende

Prylar