Reducerat pris! DDPAI Mola N3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps, WIFI, GPS Förstora

DDPAI Mola N3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps, WIFI, GPS

DDPAI

11129

Ny

DDPAI Mola N3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps, WIFI, GPS
Bilkamera med 2560x1600p upplösning, WiFi och GPS

Mer information

1 149 kr

1 499 kr

-350 kr

Finns i lager för omgående leverans

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Leverans från eget lager i Sverige

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

DDPAI Mola N3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps, WIFI, GPS
Bilkamera med 2560x1600p upplösning, WiFi och GPS

DDPAI Mola N3 är ett utmärkt val för den som vill ha en vettig bilkamera med bra upplösning och GPS för inte en allt för hög peng.
Spela in vad som händer på vägen med Mola N3 bilkamera.
Utmärkt sätt att dokumentera bilresan, ha bevis vid olycka eller brott.

DDPAI Mola N3 spelar in händelser på vägen i 2K+ upplösning (2560x1600p/30FPS som du direkt kan spara, spela upp och ladda ner till din telefon tack vare Wi-Fi-anslutning.
Den senaste ADAS-tekniken övervakar vägförhållandena och kan ge dig råd när du kör.

Kameran är kompakt och enkel att installera, och dess design gör att du lätt kan justera vinkeln för att få till bästa möjliga inspelning.
Kameran går även skifta i fästet 180° så du istället spelar in inne i bilen.
DDPAI Mola N3 är utrustad med GPS vilket gör att du kan få ut GPS informationen på dina inspelningar och se dessa i tex. mobilen.

Enheten spelar in video i upp till 2560x1600 och du kan spela upp, redigera och till och med dela inspelade bilder med DDPAIs dedikerad app. Inbyggt 2.4G Wi-Fi ger en bekväm och snabb anslutning direkt till mobil/padda. Kameran spelar in med H.264 codec för bästa bild/minnesförhållande. DDPAI Mola N3 har stöd för microSD kort på upp till 128Gb

DDPAI Mola N3 kan spela in 2560x1600K / 30FPS-videor med ljud och stöder också loopinspelning. Med WiFi-anslutningen är det lätt att överföra materialet från kameran till din mobil/padda.

Med en kvalitets-sensor på 5MP och stor bländare på 1.8F fångar DDPAI Mola N3 exakt vad som händer på vägen. Den höga upplösningen och skärpan gör det lätt att utläsa vägskyltar, registreringsnummer etc på från det inspelade materialet.
Med WDR (Wide Dynamic Range) får du ut maximal bildkvalitet när det är skiftande förhållanden mellan ljust och mört i bilden.

Kamerans minimala och moderna design gör den lätt att placera och smälter lätt in i fordonets miljö och DDPAI Mola N3 kan lätt uppdateras med nya programversioner när det kommer förbättringar i mjukvaran

DDPAI-appen gör det enkelt att hantera DVR-inställningar på kameran och redigera/ladda ner inspelade filmer. Att para ihop kameran med din mobil/padda är fantastiskt enkelt och snabbt genom WiFi anslutning direkt mot kameran. Du behöver inte längre vänta oändligt på en anslutning eller slösa med mobildata medan du laddar ner video.

Genom appen kan du bland annat ladda upp video till sociala plattformar och spela upp dina inspelningar. Om du vill kan du också spara dem på din telefon - du behöver inte längre använda ett kortläsare eller en dator. Med DDPAI kan du också redigera inspelade bilder! Använd appen för att lägga till filter, ramar eller undertexter. När du är klar med att redigera din resehistorik kan du direkt dela den på sociala medier, som Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

Den inbyggda accelerometern känner av rörelse och låter dig automatiskt skydda foton och inspelningar vid en kollision - du kan justera dess känslighet via appen. 24h Parkeringsövervakning (kräver extra tillbehör) och timelapse-funktioner finns också.

DDPAI Mola N3 har inbyggt ADAS förarstöd och ger dig information om tex. du ligger för nära framförvarande fordon, korsar spärrlinjer eller om det är fotgängare nära.

Den inbyggda GPSen ger dig exakt position på kartan och visar var i filmen du befinner dig på kartan.

Till kameran ingår allt som behövs för montering med 3M tejp, 3.5m USB-kabel, cig-adapter med dubbla USB-A portar för strömförsörjning samt ett verktyg för att montera kabeln bakom lister.

DDPAI Mola N3 är en kvalitetskamera för bilen. Hög upplösning med mycket bra bild på den inspelade videon, enkel hantering via 2.4G WiFi och minimalt format gör den till ett mycket bra alternativ till den som vill ha allt i en prisvärd dashcam. Lägg därtill att den har GPS.

Funktioner och specifikationer:
. Upplösning 2560x1600
. Uppdateringsfrekvens 1600@30FPS
. CMOS 5MP
. Anslutning USB-A - USB-C, 3.5m kabel
. Accelerometer G-Sensor 3 axlar.
. FOV 140° Wide angle F1.8
. Wifi 2.4Ghz
. GPS
. ADAS Assistans
. Kompatibel med iOS/Android
. Mikrofon
. Högtalare
. Stöd för upp till 128Gb microSD-kort
. 24h Parkeringsövervakning (kräver detta installations-kit USB-C)

I förpackningen ingår:
. DDPAI Mola N3
. Monetringsarm
. 3M Tejp
. 3.5m USB-kabel
. Verktyg för montering
. Instruktioner

Vikt:200g
Storlek: 11 x 4 x 4cm
Färg: Svart
Material: Aluminium, Plast, Elektronik

Kamera