Reducerat pris! DDPAI Mini3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps Förstora

DDPAI Mini3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps

DDPAI

11091

Ny

DDPAI Mini3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps
Bilkamera med WiFi, inbyggt 32Gb minne och 1600P upplösning.

Mer information

1 389 kr

1 549 kr

-160 kr

Finns i lager för omgående leverans

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

DDPAI Mini3 Dashcam / Bilkamera 1600p/30fps
Bilkamera med WiFi, inbyggt 32Gb minne och 1600P upplösning.

Spela in vad som händer på vägen med DDPAI Mini3 bilkamera.
Utmärkt sätt att dokumentera bilresan, ha bevis vid olycka eller brott.

DDPAI Mini3 går att rotera steglöst 360° i sitt fäste och låter dig ställa in perfekt vinkel på din inspelning. Utmärkt också när du vill kunna spela in från kupén exempelvis.

Enheten spelar in video i upp till 2560x1600px och du kan spela upp, redigera och till och med dela inspelade bilder med en dedikerad app. Inbyggt Wi-Fi ger en bekväm och snabb anslutning direkt till mobil/padda. Kameran spelar in med H.264 codec för bästa bild/minnesförhållande. Mini3 har inbyggt 32Gb eMMC minne direkt i kameran. Du behöver alltså inte något ytterligare minneskort för att använda kameran.

DDPAI Mini3 kan spela in 1600p / 30FPS-videor med ljud och stöder också loopinspelning. Med WiFi-anslutningen är det lätt att överföra materialet från kameran till din mobil/padda.

Med vridbara lins och stor bländare på 1.8F fångar DDPAI Mini3 exakt vad som händer både på vägen och inne i bilen i widescreen. Kamerans minimala design gör den lätt att placera och smälter lätt in i fordonets miljö.

DDPAI Mini3 är utrustad med en 5MP CMOS Sensor på 1.8F som ger mycket skarpa filmer och bilder från kameran och fångar allt i minsta detalj. HiSilicon dual-core Cortex A17 processorn optimerar bilden för olika ljusförhållanden.
Med WDR (Wide Dynamic Range) får du ut maximal bildkvalitet när det är skiftande förhållanden mellan ljust och mört i bilden.
Kameran kan lätt uppdateras med nya programversioner när det kommer förbättringar i mjukvaran

DDPAI-appen gör det enkelt att hantera DVR-inställningar på kameran och redigera/ladda ner inspelade filmer. Att para ihop kameran med din mobil/padda är fantastiskt enkelt och snabbt genom WiFi anslutning direkt mot kameran. Du behöver inte längre vänta oändligt på en anslutning eller slösa bort mobildata medan du laddar ner video.

Genom appen kan du bland annat ladda upp video till sociala plattformar och spela upp dina inspelningar. Om du vill kan du också spara dem på din telefon - du behöver inte längre använda ett SD-kort eller en dator. Med DDPAI kan du också redigera inspelade bilder! Använd appen för att lägga till filter, ramar eller undertexter. När du är klar med att redigera din resehistorik kan du direkt dela den på sociala medier, som Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

Den inbyggda accelerometern känner av rörelse och låter dig automatiskt skydda foton och inspelningar vid en kollision - du kan justera dess känslighet via appen. Parkeringsövervakning (kräver extra tillbehör) håller reda på vad som händer runt din bil 24h om dygnet och timelapse-funktioner finns också.

Det medföljer även en separat WiFi knapp till kameran. Placeras lättåtkomligt vid instrumentbrädan och du kan med ett enkelt tryck på knappen ta en bild och göra en separat inspelning på 10s (5 sek före och 5 sek efter) att knapptryck.
Perfekt när du direkt vill ha en snabb sekvens inspelad med något som precis hände, utan att behöva leta i längre inspelning senare.

Till kameran ingår allt som behövs för montering med 3M tejp, 3.5m USB-kabel, cig-adapter med dubbla USB-A portar för strömförsörjning samt ett verktyg för att montera kabeln bakom lister.

DDPAI Mini3 är en kvalitetskamera för bilen. Hög upplösning med mycket bra bild på den inspelade videon, enkel hantering via WiFi och minimalt format gör den till ett bra alternativ. Lägg därtill att den har inbyggt minne för inspelning och WiFi knapp för att spela in snabbt.

Funktioner och specifikationer:
. Upplösning 2560x1600
. Uppdateringsfrekvens 1600@30FPS
. CMOS 5MP
. 32Gb eMMC minne
. Anslutning USB-A 2.0, 3.5m kabel
. Accelerometer G-Sensor 6 axlar.
. FOV 140° Wide angle F1.8
. Wifi 2.4Ghz (Ej GPS)
. Processor Hisilicon Cortex A17+Cortex A7
. Kompatibel med iOS/Android
. Separat WiFi-knapp
. Mikrofon
. Högtalare
. 24h inspelning (med detta installations-kit)

I förpackningen ingår:
. DDPAI Mini3
. Wifi-knapp
. Monetringsram
. 3M Tejp
. 3.5m USB-kabel
. Verktyg för montering
. Instruktioner

Vikt:100g
Storlek: 9 x 4cm
Färg: Svart
Material: Aluminium, Plast, Elektronik

Kamera