Reducerat pris! Niteocre NCR10 Smartphone Cinema Rig - Rig för Smartphones med tillbehörshållare och 1/4" - Aluminium Förstora

Nitecore NCR10 Smartphone Cinema Rig - Rig för Smartphones med tillbehörshållare och 1/4" - Aluminium

Nitecore

11471

Ny

Nitecore NCR10 Smartphone Cinema Rig - Rig för Smartphones med tillbehörshållare och 1/4" - Aluminium
Grymma funktioner och mycket hög kvalitet för optimalt mobilfilmande.

Mer information

999 kr

1 249 kr

-250 kr

Finns i lager för omgående leverans

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Leverans från eget lager i Sverige

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

Nitecore NCR10 Smartphone Cinema Rig - Rig för Smartphones med tillbehörshållare och 1/4" - Aluminium
Grymma funktioner och mycket hög kvalitet för optimalt mobilfilmande.

NCR10
En mobil-rigg från Nitecore av absolut högsta kvalitet och fler möjligheter till montering än det går att räkna upp.
Med NCR10 Smart Phone Cinemarig från Nitecore tillgodoses även den mest kräsna mobil-videofilmare.

Riggen hanterar storlekar på mobiler från 5.12" till 6.61" (13.0-16.8cm). Exempelvis är iPhone 14 Plus och upp till motsvarande storlekar inget problem att montera.
Hela riggen är konstruerad i aluminiumlegering och rostfritt stål och känns både mycket gedigen men samtidigt lätt och smidig.

Mobilen monteras genom att först lossa ett lås. Därefter kan ramen där mobilen ska fästas dras isär i två halvor.
De två delarna är fjäderbelastade och när mobilen ligger på plats åker delarna ihop och därefter låser du delarna.

På insidan av ramen där mobilen sitter är det vadderat med silikonvaddering för att mobilen ska sitta stabilt och inte skava mot ramen.
Vid ramens kortsidor finns uttag för att man med fingret ska kunna svepa upp eller ner från mobilens kanten för att aktivera funktioner så som det är på dagens mobiler. Det märks att Nitecore har tänkt på användaren här!

Ramens ena (högra) kortsida har dessutom genomföring för att mobilen ska gå att koppla till powerbank, mikrofon eller annan utrustning utan bekymmer när mobilen sitter i ramen.

Till NCR10 följer två handtag, också dessa i samma material som ramen. Handtagen är räfflade för bästa grepp och med en tumskruv kan du justera vinkeln på handtagen i förhållande till ramen. Smidigt om du vill filma från utan att behöva hålla ramen på ett jobbigt sätt.
Båda handtagen går att lossa helt från ramen. Handtagen sitter fast med 1/4" skruv och Arri-guidehål och runt om i ramen sitter det totalt 10st 1/4" gängor (och Arri hål) att fästa handtagen i. Du kan exempelvis skruva loss båda handtagen och bara sätta ett i mitten på långsidan på ramen. Utmärkt om du vill filma lågt ner och bara hålla i riggen med en hand. Sätter du båda handtagen på respektive långsida får du en perfekt uppsättning för att filma vertikalt till Instagram, TikTok etc.

Även de båda handtagen i sig har var sin 1/4" gänga på ovansidan, totalt alltså 12st, där du har ytterligare möjligheter att montera utrustning.

Förutom att flytta runt handtagen på ramen så används de 10st 1/4" gängorna för att fästa tillbehör så som belysning, mikrofoner eller själva ramen på exempelvis en tripod. Med så många 1/4" anslutningar är monteringsmöjligheterna väldigt många.

Utöver 1/4" gängor sitter det runt ramens kant också totalt 4st coldshoe / tillbehörssko-anslutningar. Perfekt för att montera belysning etc som har denna anslutning. Ramen har också ett antal genomföringar för kablar, nack eller handledsrem etc.

NPM10
Till ramen medföljer även en Nitecore NPM10 Multipurpose Phone Mount. Det är en mindre mobil/tillbehörshållare i samma material som NCR10 ramen och är tänkt att användas med ramen NCR10 eller separat för enklare tillfällen.
NPM10 går greppar om 5.8 - 9.0 cm med silikonvadderade käftar och är alltså utmärkt till att greppa om mobiler på bredden eller fästa belysning som exempelvis Nitecore SCL10 eller Powerbank NB10000 Gen2.

På NPM10 finns totalt 6st 1/4" gängor och 2st coldshoe/tillbehörssko-anslutningar för att fästa ytterligare tillbehör på NPM10.
NPM10 har ett fäste som kan roteras 360° för att få rätt vinkel beroende på hur du monterar fästet. I botten på fästet sitter både Arca-swiss, coldshoe/tillbehörssko och en 1/4" gänga för att kunna montera den på i princip alla kamera/stativ produkter som finns idag. 

NPM10 gör sig kanske ändå bäst på att monteras på ramen NCR10 vilket görs med en medföljande monteringsskruv 1/4" i något av gängorna på ramen.
NPM10 är gummerad på den del där den möter NCR10 så att metall inte ska ligga mot metall och skava. Smart!

Med NPM10 monterad på NCR10 har du en komplett rigg där du har nästan oändligt med möjligheter både för hantering och montering av riggen och tillbehör på den. Du kan exempelvis ha en mobil monterad i ena hållaren för att se hur filmningen blir med huvudkameran vid vlogging. Montera belysning, mikrofoner eller powerbank för att driva din rigg länge. Allt samlat i en stabil och funktionsspäckad enhet som du inte behöver skämmas för att visa upp.


Sammanfattningsvis kan man säga att Nitecore verkligen har tänkt till med denna rig. Både vad gäller funktioner och kvalitet.
NCR10 + NPM10 blir ett klockrent val för dig som behöver en mångsidig rigg med flera tillbehör och kunna filma bekvämt och professionellt med en smartphone.

Perfekt för t.ex. reklammakare, vloggare, videoproducenter eller bara för dig som vill ha det bästa till din smartphone när du filmar.
Funktioner och specifikationer:
. Passar smartphones med en längd på 130-168mm (NCR10)
. Passar smartphones med en längd på 58-90mm (NPM10)
. Supersnabb montering
. 12st 1/4" gängor (10st med arri-guidehål)  (NCR10)
. 6st 1/4" gängor. (NPM10)
. 4st Cold-Shoe tillbehörsanslutningar. (NCR10)
. 2st Cold-Shoe tillbehörsanslutningar. (NPM10)
. Arca-Swiss anslutning (NPM10)
. Gummerad insida för att skydda mobilen
. Använd stående eller liggande
. Montera mikrofoner, belysning, powerbank, extra mobil etc.
. 360° justerbara och flyttbara handtag för bekväm och professionell hantering
. Väger endast 288g (NCR10)
. Väger endast 79g (NPM10)
. Mycket hög kvalitet i aluminiumlegering och rostfritt stål


I förpackningen ingår:
. 1st. Niteocre NCR10 Smartphone Cinema Rig
. 1st. Nitecore NPM10 Multipurpose Phone Mount
. 2st Handtag 360°
. 2st Verktyg
. 1st 1/4" skruv (för montering av NPM10 på NCR10)

NCR10
Vikt: 288g
Storlek: 14.6 x 11.6 x 1.65 cm (handtag ej medräknade)
Färg: Svart
Material: Aluminiumlegering, rostfritt stål, silikon

NPM10
Vikt: 79g
Storlek: 5.6 x 10.7 x 3.8 cm
Färg: Svart
Material: Aluminiumlegering, rostfritt stål, silikon


Notera att tillbehör, mobil etc som visas i bilderna endast är för att illustrera hur produkten kan användas och ingår ej.

Passar till:Märkesoberoende

Fästen