Tripod flexibelt 360 grader kulledshuvud 1/4" skruv / mobilhållare - bläckfisk Förstora

Tripod flexibelt 360 grader kulledshuvud 1/4" skruv / mobilhållare - bläckfisk

AK

10551

Ny

Tripod flexibelt 360 grader kulledshuvud 1/4" skruv / mobilhållare - bläckfisk

Mer information

Tillfälligt slut

359 kr

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige   Danmark   Finland   Norge

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 35 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att ge 35 poäng som kan omvandlas till en rabattkod värd 7 kr.

Handla för 900 kr till och få fri frakt!
(Vid leverans inom Sverige)

Tripod flexibelt 360 grader kulledshuvud 1/4" skruv / mobilhållare - bläckfisk

En tripod med mycket hög kvalitet och massa vettiga funktioner.

Stativet består av 3st gummerade och mycket flexibla ben på 21cm.
Du kan lätt böja och ställa benen för att greppa runt det mesta. Fästförmågan är mycket god och gummeringen gör att benen inte glider även om du sätter stativet runt en stolpe eller liknande.
Änden på fötterna är också i gummi för att inte glida när stativet används som en vanlig tripod ståendes på bord etc.

Benen går att fälla ihop för att ta så lite utrymme som möjligt och vinklas sen ut till ett fast läge vid användning. Du kan sedan böja benen hur du vill för att få önskad höjd på stativet. 

Fäller du in benen fungerar stativet mycket bra som en kortare selfiestick, då benen är stabila nog att inte böjas.

På ovansidan av benen sitter sen en kulled som du med ett enkelt handgrepp justerar och låser i lämplig vinkel. Kulleden går att rotera 360 grader samt vinkla 180 grader.

På kulleden sitter sen en platta med en standard 1/4" skruv och passar de flesta kameror och tillbehör. Har din kamera inte 1/4" så fungerar en adapter 1/4" gänga till te.x. GoPro utmärkt här.
På plattan sitter också en utdragbar hållare för mobiltelefon. Gapet är fjäderbelastat och gummerat för att inte skada din mobil. Den hanterar mobiler i storlek 6-9.5cm bredd.

På plattan sitter också ett "vattenpass" så du ser när kameran/mobilen är i nivå. Smart!

Ett mycket användbart stativ alltså. Fungerar både till vanliga systemkameror och hanterar en vikt upp till 2kg och med adapter fungerar stativet till de flesta actionkameror som GoPro eller Osmo Action.
Med den kombinerade 1/4" / mobilhållaren i toppen fungerar den utmärkt till mobiltelefoner också.

Ett perfekt stativ enligt oss. Enkelt att ta med. Fäster runt nästan allt med sina flexibla ben och sitter kvar. Kulled av hög kvalitet som är enkel att hantera samt hållare för både kamera och mobil.

Utmärkt att ha med på te.x resa då packningen kan vara begränsad eller vill kunna montera kameran på udda ställen. Träd, bord, stolpar, mast, styre, marken etc. Bläckfisken fixar det mesta. Att den sedan kan tjänstgöra som selfiestick gör den inte sämre.

I förpackningen ingår:

. Tripod flexibelt 360 grader kulledshuvud 1/4" skruv / mobilhållare - bläckfisk

Vikt: 340g
Storlek: 29x5.5x4cm
Färg: Svart
Material: Plast, Gummi, Aluminium

Passar till: GoPro MAX, GoPro Fusion, GoPro Hero9 Black, GoPro Hero8 Black, GoPro Hero7 Black, GoPro Hero7 Silver, GoPro Hero7 White, GoPro Hero6 Black, GoPro Hero5, GoPro Hero, GoPro Hero5 Session, GoPro Hero4, GoPro Hero4 Session, GoPro Hero Session, GoPro Hero3, GoPro Hero2, Märkesoberoende, Fujifilm, Leica, Nikon, Sony, Xiaomi Yi, Garmin, Canon, DJI Osmo Action, DJI Osmo Pocket, Insta360 One X

Stativ

Följ oss på Facebook

GodkännActionKing.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Ta del av och godkänn cookies, köpvillkor och integritetspolicy för att fortsätta.