Reducerat pris! Dome Port till GoPro Hero5/6/7 Black - 10x förstoring / rött filter Förstora

Dome Port till GoPro Hero5/6/7 Black - 10x förstoring / rött filter

Shoot

10628

Ny

Dome Port till GoPro Hero5/6/7 Black med 10x förstoring och rött filter.

Mer information

979 kr

1 129 kr

-150 kr

Finns i lager för omgående leverans

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

Dome Port till GoPro Hero5/6/7 Black med 10x förstoring och rött filter.
En mycket trevlig dome som låter dig ta de populära 50/50 bilderna där hälften av bilden är tagen under vatten och andra hälften ovan. Förutom den vanliga funktionen hos en dome är denna dessutom utrustad med både rött filter och 10x förstorings-filter som det går att växla mellan obehindrat.

Domen är en enhet tillsammans med det vattentäta skalet och handtaget med avtryckaren.
Kameran stoppas in från baksidan av domen in i det vattentäta skalet och kan sedan manövreras utifrån genom knapp för Mode på utsidan samt en stor knapp/spak för avtryckaren på framsidan av handtaget. Greppet på handtaget har en strukturerad yta för att göra det mer greppvänligt och det medföljer även en handledsrem för extra säkerhet.

Dome-delen är 15 cm i diameter och är en kupol av plexiglas. Den skyddas på sidorna av 4 flänsar som fungerar som både skydd mot oönskat solblänk och som skydd för själva domen om du lägger den ner.
Med en dome blir det väldigt spännande 50/50 bilder med hälften av bilden tagen under vattenytan och hälften ovanför.
Domen och det vattentäta skalet som sitter monterad på, klarar djup på 40m om du vill ner djupare och använda den som ett mer vanligt vattentätt skal.
Domen gör så att vattnet kommer betydligt längre från kameralinsen än i ett vanligt traditionellt vattentätt skal, detta ger mycket bättre bilder med en helt annan skärpa än bara ett vattentätt skal.

Förutom vanlig dome-funktion och normalläge så kan man även skifta till rött filter och ett 10x förstoringsfilter genom att vrida på en ratt på utsidan av domen. Varken domen eller kameran behöver tas upp på land, utan skiftet mellan normalt och de olika filtren kan göras även i vattnet.

Funktionen hos färgfilter:
Ljusets brytning i vatten gör att bilder tagna under vattnet kan drabbas av färgdistorsion. Ett rött dykfilter gör att dina bilder tagna under vatten kommer att se mer levande och naturliga ut. Rött filter fungerar bäst på djup 5-20 meter, vid högt stående sol mitt på dagen / Blåaktigt vatten.
Vatten absorberar rött ljus och filtret syftar till att återställa det röda ljuset vid dykning. Med filtret korrigerar du effektivt vitbalansen och får ett märkbart bättre resultat.

Med 10x förstoring kommer du närmre objekten och kan exempelvis fotografera småfiskar och andra sjöodjur i vattnet. Tänk på att förstoringen förvränger bilden något, främst ute i kanterna.

En mycket fin kvalitets-dome som har smidiga funktioner med 10x förstoring och rödfilter samt ett bekvämt handtag med avtryckare som låter dig hantera domen med en hand. Domen levereras med ett smidigt överdrag som skyddar domen mot repor vid transport och förvaring.

. Normal, rött filter, 10x förstoringsfilter.
. Låter dig gå ner ända till 40m djup med din Hero5/6/7 Black.
. Kvalitets-dome för bästa bildåtergivning.
. Avtryckare för bekväm och enkel hantering.
. Inbyggt skydd mot ströljus

I förpackningen ingår:

. Dome-port 15cm diameter med vattentätt skal ner till 40m
. 1st Förvaringspåse för dome.
. 1st Handledsrem
. 2st Inlägg för att förhindra imma på insidan av domen.
. 1st Instruktionshäfte, Engelska.

Passar GoPro Hero 2018, Hero5 Black, Hero6 Black, Hero7 Black

Vikt:800g
Storlek: 32x19x12cm
Färg: Transparent, Svart
Material: Plast, Silikon, Aluminium

Passar till:GoPro Hero7 Black, GoPro Hero6 Black, GoPro Hero5, GoPro Hero

Skydd