Reducerat pris! Landningsmatta  / platta till drönare - LED-Belysning - Dubbelsidig - Kit Förstora

Landningsmatta / platta till drönare - LED-Belysning - Dubbelsidig - Kit

AK

10449

Ny

Landningsmatta  / platta till drönare - LED-Belysning - Dubbelsidig - Kit
Perfekt för landning i mörker.

Mer information

329 kr

359 kr

-30 kr

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige   Danmark   Finland   Norge

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 32 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att ge 32 poäng som kan omvandlas till en rabattkod värd 6 kr.

Handla för 900 kr till och få fri frakt!
(Vid leverans inom Sverige)

Landa säkert och exakt med denna dubbelsidiga LED-belysta landningsmatta till drönare.
Svårt att starta och landa i högt gräs, snö och ojämn terräng med din drönare?
Då är detta ett perfekt kit som består av en dubbelsidig landningsmatta på hela 70cm i diameter med en svart/gul och en gul/svart sida i hållbar nylon.

Landningsmattan kommer med tillhörande LED-belysning som lyser upp mattans ytterkant med rött ljus för att enkelt kunna orientera drönaren tillbaka till rätt plats. Perfekt om du ska flyga när det är kväll/morgon och mörkt ute eller under årets mörka månader.

Mattan viks smidigt ihop till endast 29cm och transporteras i en praktisk väska. Till mattan följer 3st "tältpinnar" som du förankrar mattan med i marken så den inte blåser iväg. Det medföljer också reflexfilm som kan fästas på mattan för extra synlighet. Den medföljande LED-Belysningen består av en LED-ljuskälla som du kopplat till medföljande drivenhet (drivs med 2st AA-batterier. Batterier medföljer ej.) En ljusledande slang träs sedan runt mattans kant och lyser upp mattan i olika lägen.

1. På
2. Långsamt blinkande.
3. Snabbt blinkande
4. Av.

Förutom att underlätta vid start och landning i högt gräs, snö mm så håller den din drönare ren från sand, damm och partiklar som kan blåsa upp vid start/landning. Drönare som Mavic Pro navigerar dessutom tillbaka till landningsplatsen bl.a. med ett foto som drönaren tar vid avfärd. Denna matta utmärker sig markant från omgivningen vilket gör det enklare för drönaren att hitta tillbaka och landa precis på samma plats som den startade från. LED-belysningen underlättar extra och du ser enkelt var mattan ligger även på avstånd och i mörker.

Belysningen tas lätt bort om du använder mattan under dagtid eller vid transport.

Ett utmärkt sätt att hålla din drönare ren, hel och underlätta vid start och landning, dessutom ganska snyggt med en egen landningsplats!


I förpackningen ingår:

. 1st Dubbelsidig landningsplats / matta med fästöglor för "tältpinnar"
. 1st LED-belysning med ljusslang
. 1st Drivdon till LED-belysning för 2st AA-batterier (medföljer ej batterier)
. 1st paket med reflekterande klistermärken
. 3st Tältpinnar / ankare
. 1st Transportväska


Vikt: 390g
Storlek 70x0,5cm
Färg: Gul, Svart, Orange, Reflex
Material: Nylon, plast

Passar till: DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Zoom, DJI Mavic Pro, DJI Mavic Air 2, DJI Mavic Air, DJI Mini 2, DJI Mavic Mini, DJI Spark, DJI Phantom 4 Pro, DJI Phantom 4, DJI Phantom 3 Pro, DJI Phantom 3 SE, DJI Phantom 3 S

Drönare

Följ oss på Facebook

GodkännActionKing.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga service. Ta del av och godkänn cookies, köpvillkor och integritetspolicy för att fortsätta.