Reducerat pris! DDPAI Mini5 Dashcam / Bilkamera UHD 4K/30fps, GPS Förstora

DDPAI Mini5 Dashcam / Bilkamera UHD 4K/30fps, GPS

DDPAI

11092

Ny

DDPAI Mini5 Dashcam / Bilkamera UHD 4K/30fps, GPS
Bilkamera med 4K upplösning, WiFi, GPS, inbyggt 64Gb minne och ADAS.

Mer information

1 689 kr

1 889 kr

-200 kr

Finns i lager för omgående leverans!

Störst utbud av GoPro tillbehör

Snabba leveranser: 1-2 vardagar

Fraktfritt: Över 900:-

Samla poäng: Få rabatt

Vi levererar till:  Sverige  Danmark  Finland  Norge

Inga lojalitetspoäng för denna produkt eftersom det redan finns en rabatt.

DDPAI Mini5 Dashcam / Bilkamera UHD 4K/30fps, GPS
Bilkamera med 4K upplösning, WiFi, GPS, inbyggt 64Gb minne och ADAS.

DDPAI Mini 5 är den senaste generationens bilkamera för den som vill ha maxat med funktioner och högsta möjliga kvalitet. Spela in vad som händer på vägen med DDPAI Mini5 bilkamera.
Utmärkt sätt att dokumentera bilresan, ha bevis vid olycka eller brott.

DDPAI Mini5 spelar in händelser på vägen i högsta upplösning med UHD 4K som du direkt kan spara, spela upp och ladda ner till din telefon tack vare sin 5 GHz Wi-Fi-anslutning och det inbyggda eMMC-minnet.
Den senaste ADAS-tekniken övervakar vägförhållandena och kan ge dig råd när du kör.

Kameran är kompakt och enkel att installera, och dess roterande design gör att du lätt kan justera vinkeln för att få till bästa möjliga inspelning. DDPAI Mini 5 är utrustad med GPS och sensorn till kameran är en Sony IMX415 som tillsammans med Hisilicon-processorn levererar knivskarpa bilder.

Enheten spelar in video i upp till 3840x2160 och du kan spela upp, redigera och till och med dela inspelade bilder med DDPAIs dedikerad app. Inbyggt 5G Wi-Fi ger en bekväm och snabb anslutning direkt till mobil/padda. Kameran spelar in med H.265 codec för bästa bild/minnesförhållande. Mini5 har inbyggt 64Gb eMMC minne direkt i kameran. Du behöver alltså inte något ytterligare minneskort för att använda kameran.

DDPAI Mini5 kan spela in 4K / 30FPS-videor med ljud och stöder också loopinspelning. Med WiFi-anslutningen är det lätt att överföra materialet från kameran till din mobil/padda.

Med en kvalitets-sensor på 8MP och stor bländare på 1.8F fångar DDPAI Mini5 exakt vad som händer både på vägen. Den höga upplösningen och skärpan gör det lätt att utläsa vägskyltar, registreringsnummer etc på från det inspelade materialet.
Med WDR (Wide Dynamic Range) får du ut maximal bildkvalitet när det är skiftande förhållanden mellan ljust och mört i bilden.

Kamerans minimala och moderna design gör den lätt att placera och smälter lätt in i fordonets miljö och Mini5 kan lätt uppdateras med nya programversioner när det kommer förbättringar i mjukvaran

DDPAI-appen gör det enkelt att hantera DVR-inställningar på kameran och redigera/ladda ner inspelade filmer. Att para ihop kameran med din mobil/padda är fantastiskt enkelt och snabbt genom WiFi anslutning direkt mot kameran. Du behöver inte längre vänta oändligt på en anslutning eller slösa med mobildata medan du laddar ner video.

Genom appen kan du bland annat sända livevideo och spela upp dina inspelningar. Om du vill kan du också spara dem på din telefon - du behöver inte längre använda ett SD-kort eller en dator. Med DDPAI kan du också redigera inspelade bilder! Använd appen för att lägga till filter, ramar eller undertexter. När du är klar med att redigera din resehistorik kan du direkt dela den på sociala medier, som Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube.

Den inbyggda accelerometern känner av rörelse och låter dig automatiskt skydda foton och inspelningar vid en kollision - du kan justera dess känslighet via appen. Parkeringsövervakning (kräver extra tillbehör) som håller reda på vad som händer vid din bil 24h om dygnet och timelapse-funktioner finns också.

DDPAI Mini5 har inbyggt ADAS förarstöd och ger dig information om tex. du ligger för nära framförvarande fordon, korsar spärrlinjer eller om det är fotgängare nära.

Med SR2.0 Kan du få upp dynamisk data på mobilen under körning så som acceleration, hastighet, lutning, G-kraft osv.

Den inbyggda GPSen ger dig exakt position på kartan och visar var i filmen du befinner dig på kartan.

Till kameran ingår allt som behövs för montering med 3M tejp, 3.5m USB-kabel, cig-adapter med dubbla USB-A portar för strömförsörjning samt ett verktyg för att montera kabeln bakom lister.

DDPAI Mini5 är en kvalitetskamera för bilen. UHD 4K upplösning med mycket bra bild på den inspelade videon, enkel hantering via 5G WiFi och minimalt format gör den till ett mycket bra alternativ till den som vill ha allt i en Dashcam. Lägg därtill att den har inbyggt minne för inspelning, ADAS och GPS.

Funktioner och specifikationer:
. Upplösning 3840x2160
. Uppdateringsfrekvens 2160@30FPS
. CMOS 8MP
. 64Gb eMMC minne
. Anslutning USB-A - USB-C, 3.5m kabel
. Accelerometer G-Sensor 6 axlar.
. FOV 140° Wide angle F1.8
. Wifi 5Ghz
. GPS
. ADAS Assistans
. SR2.0 Dynamic overlay
. Processor Hisilicon
. Kompatibel med iOS/Android
. Mikrofon
. Högtalare
. 24h inspelning (kräver detta installations-kit)


I förpackningen ingår:
. DDPAI Mini5
. Monetringsram
. 3M Tejp
. 3.5m USB-kabel
. Verktyg för montering
. Instruktioner

Vikt:112g
Storlek: 10 x 3cm
Färg: Svart
Material: Aluminium, Plast, Elektronik

Kamera